GokGames.nl - Gokkasten & Casinospellen

Menu


GokGames Mobiel
GokGames Mobiel
Speel je favoriete gokgames ook op iOS en Android smartphone bij GokGames Mobiel.

Solitaire
PatienceHet leukste spelletje om in je eentje te spelen én je kunt er nog mee verdienen ook :-) Je oefent Patience zo vaak als je wilt, maar ja, met oefenen kun je niks winnen.! Je kunt ook bij aanvang van het spel je inzet bepalen en dan natuurlijk het spel uitspelen door opeenvolgende kaarten van de vier rijen op het veld te verwijderen. Speel je voor geld, dan kun je het bonus-spel spelen en daarmee ineens maar liefst 1000 credits(=100 euro) winnen. In het spel zitten kaarten met daarop een ster, deze is los van de credits nog meer waard.

Speel je namelijk 10 van deze kaarten naar boven, dan krijg je het spannende bonus spel te zien. Een ding is zeker, je hebt altijd prijs! Let wel: Het bonus spel is alleen te spelen in Real modus.

[Solitaire spelen] | [speluitleg Solitaire]

Pyramid Solitaire
VPyramid Solitaireind de 13 met gratis Pyramid Solitaire! Fraaie en uitstekend speelbare Patience versie, die je eveneens onbeperkt gratis of voor geld kunt spelen. Speel alle kaarten weg door combinaties te maken van kaarten die een gezamenlijke waarde hebben van 13 punten. Combinaties van 3 of meer kaarten die tezamen 13 punten waard zijn leveren een extra combo bonus op..


[Pyramid Solitaire spelen] | [speluitleg PyramidSolitaire]

Spider Solitaire
De koning, keizer en admiraal onder de solitaire en patience spellen is wel Spider Solitaire. Ook hier is de bedoeling uit te komen met een leeg speelveld. Je speelt alle kaarten weg door reeksen van Heer tot Aas te maken met dezelfde kleur. Even ontspannen dus met deze leuke gratis variant op het bekende Patience kaartspel. Ook Spider Solitaire speel je gratis of voor geld, dus oefen goed en op den duur kaart je een leuke geldprijs bij elkaar.


[Spider Solitaire spelen]

Fun Towers
Speel alle kaarten in de 3 torens weg door telkens een kaart uit de kaarten in de torens te kiezen met een waarde die 1 hoger of 1 lager is dan de waarde van de kaart op de stapel. Een kwestie van inschatten en een goede strategie kiezen dus!

Ook Fun Towers speel je onbeperkt gratis of voor geld.


[Fun Towers spelen]

Meer uitbetalende Kaartspellen
Nieuwe kaartspellenBinnenkort zullen meer online kaartspelen worden uitgebracht in versies die, net als bovenstaande games, daadwerkelijk uitbetalen.


Houd deze pagina dus goed in de gaten!
GokGames.nl © 2004-2015 | Mobiele Site | Gokgames, Gokkasten & Gratis Gokken | all rights reserved