Solitaire Speluitleg
Je favoriete kaartspelletje! Speel 'm onbeperkt gratis of waag een gokje en ga voor een mooie geldprijs.

SPELUITLEG

Hoeveel zet je in?
Je kunt bij aanvang van het spel je inzet bepalen. Mogelijke inzet: 10, 20 of 50 credits. Het spreekt voor zich dat je voldoende saldo dient te hebben. Bij iedere afgelegde kaart win je respectievelijk 1, 2 of 5 credits.

Delen
De kaarten worden automatisch gedeeld, de zeven kolommen worden gevuld, waarvan alleen de bovenste kaarten worden getoond. De overige kaarten, komen links bovenaan te liggen. Dit is de afnamestapel. De vier sorteerstapels blijven leeg.

Kaarten sorteren
Maak twee soorten stapels: kolommen en gesorteerde stapels. Iedere zichtbare kaart in een van de kolommen kan gebruikt worden in het spel. De sorteerstapels vorm je door de kaarten in oplopende volgorde neer te leggen, beginnend met een Aas. Deze kaarten sorteer je op soort en kleur; Schoppen Aas, Schoppen twee etc. De kolommen vorm je door de kaarten in aflopende volgorde, afgewisseld; zwarte negen, rode acht, zwarte zeven etc, neer te leggen, rode en zwarte kaarten.

Klik voor een nieuwe kaart op de bovenste kaart van de speelstapel. Begin met het verplaatsen van alle Azen naar de sorteerstapels en het combineren van kaartkolommen om zoveel mogelijk dichte kaarten te openen, vóórdat je kaarten uit de speelstapel gebruikt.

Indien je klikt op "afronden" zal je gewonnen saldo aan je winst worden toegevoegd, indien dit meer dan 100 credits(=10 euro) zijn kun je dit uit laten betalen op je bank- of girorekening.

Kaarten en kaartkolommen verplaatsen
Voor het verplaatsen van een kaart naar de sorteerstapels klik je op de kaart en sleep je de kaart naar de gewenste positie. De kaart zal dan automatisch op de juiste sorteerstapel geplaatst worden.

Om een kolom of gedeelte van een kolom te verplaatsen, klik je op de hoogste kaart die je wilt verplaatsen en sleep je deze naar de andere kolom.

Indien er een kolom leeg is, kun je hier alleen een Heer of een kolom beginnend met een Heer plaatsen.

Om een dichte kaart in een van de kaartkolommen te kunnen spelen, zul je deze eerst vrij moeten maken. Dit kan door de open kaarten naar een sorteerstapel of andere kaartkolom te verplaatsen of een positie voor een kaartkolom vrij te maken. 


[Speel Solitaire] | [Gokgames.nl]